برجر فراخ باللحمة والموزوريلا 613623

عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي مع تحياتEgY TrIx
سنتشرف بتسجيلك فى منتدانا EgY TrIx
مع تحيات ادارة المنتدي برجر فراخ باللحمة والموزوريلا 829894
برجر فراخ باللحمة والموزوريلا 103798
برجر فراخ باللحمة والموزوريلا 613623

عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي مع تحياتEgY TrIx
سنتشرف بتسجيلك فى منتدانا EgY TrIx
مع تحيات ادارة المنتدي برجر فراخ باللحمة والموزوريلا 829894
برجر فراخ باللحمة والموزوريلا 103798
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.




 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 برجر فراخ باللحمة والموزوريلا

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
nona
Admin
nona


انثى
عدد الرسائل : 497
العمر : 32
العمل/الترفيه : الكمبيوتر
المزاج : تماااااااااااااااااااااااااام
السٌّمعَة : 0
نقاط : 141
تاريخ التسجيل : 06/08/2008

برجر فراخ باللحمة والموزوريلا Empty
مُساهمةموضوع: برجر فراخ باللحمة والموزوريلا   برجر فراخ باللحمة والموزوريلا Emptyالإثنين سبتمبر 01, 2008 4:42 pm

المقادير:

كيلو فراخ مفرومة+ لحمة مفرومة معصجة+جبنة موزوريلا + فلفل اخضر + ملح + بهارات+ نعناع ناشف + ريحان ناشف +بيضة + دقيق+ كورن فليكس مفروم بسيط + الملح


الطريقة:

نقوم بوضع البهارات على الفراخ ونقوم بتعصيج اللحمة بالبصل والتوم والفلفل الاخضر وبعد ذلك نقوم باخذ قطعة من الفراخ وتكويرهاونحشيها باللحمة والجبنة وبعد تكويرها نقوم بفردها على الرخامة على شكل دائرة ونقوم بتحضير البيض والدقبق ونضعها فى الفريزر تتماسك وبعد ذلك نضع عليها الدقيق والبيض والكورن فليكس وبعد ذلك نقوم بتحميرها على نار هادئة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://egytrix.mam9.com
 
برجر فراخ باللحمة والموزوريلا
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
 :: عالم حواء :: مطبخ حواء :: السندويتشات-
انتقل الى: